Володар титулів WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) розповів, чого очікує від поєдинку з чемпіоном IBF Теофімо Лопесом (15-0, 12 КО).

Читайте Знай в Google News!

Так, професійний український боксер назвав в інтерв'ю для Yahoo Sports два основних фактори, які допоможуть йому перемогти опонента.

"Мій ключ до перемоги над Лопесом - боксерський інтелект і батько. Я спробую покарати Лопеса, але не знаю вийде зробити це чи ні. Все буде залежати від того, як піде бій. Звичайно, якщо у мене буде шанс заподіяти йому біль, я це обов'язково зроблю", - заявив Василь Ломаченко.

Василь Ломаченко, фото: instagram
Василь Ломаченко, фото: instagram

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто уточнити, що бій Ломаченко - Лопес повинен відбутися 17 жовтня. Найочікуваніша зустріч чемпіонів пройде в Лас-Вегасі (Сполучені Штати Америки) на арені MGM Grand.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, професійний український боксер і колишній абсолютний чемпіон у першій важкій вазі Олександр Усик (17-0, 13 КО) вирішив отримати другу вищу освіту. Усик незабаром стане студентом факультету психології Харківського національного університету внутрішніх справ.

Як повідомляв портал Знай.uа, Василь Ломаченко продовжує підготовку до найочікуванішого поєдинку 2020 року з американцем Теофімо Лопесом (чемпіоном IBF у легкій вазі).

Також портал Знай.uа писав, що Василь Ломаченко вже прибув до США, і навіть встиг підписати контракт зі своїм противником Теофімо Лопесом.