Під час тріатлону в іспанському місті Сантандер іспанський легкоатлет Дієго Ментріда пожертвував бронзовою медаллю, аби її отримав його конкурент. Відомий іспанський атлет під час забігу поступився призовим місцем конкуренту - той спершу лідирував, але потім заплутався і повернув не туди.

Читайте Знай в Google News!

Спершу суперник був попереду Ментріди, але буквально за лічені метри до фінішу випадково повернув не в той бік.

Змагання відбулося ще 13 вересня. За кількадесят метрів від фінішу британець Джеймс Тиґль упевнено тримався на третьому місці, але під час останнього повороту побіг у бік нерівної загорожі, втративши темп.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Тиґля одразу ж обігнав Ментріда, впритул наблизившись до фінішної лінії. Якби він її перетнув, то посів би третє місце в забігу. Але за кілька кроків до фінішу іспанець раптом зупинився, по-чесному пропустивши Тиґля попереду.

На відео з місця події видно, як Тиґль добігає до Ментріди, після чого чоловіки по-дружньому обіймаються і тиснуть один одному руки, й британський легкоатлет перетинає фініш третім.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, красуня Бех-Романчук похвалилася спортивними персиками у райському саду.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що купальник Марини Бех-Романчук зовсім змок від літніх веселощів.

Також портал "Знай.ua" писав, що мокра поза Марина Бех-Романчук змусила всіх чоловіків чекати вихідних.