Варто нагадати нашим читачам, що київське "Динамо" впевнено обіграло новачка ліги клуб "Минай". Після перемоги над "Минаєм" з рахунком 4:0 наставник "Динамо" Мірча Луческу дав зрозуміти, що гравці думали насамперед про наступний поєдинок Ліги чемпіонів проти "Гента".

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки невеликому інтерв'ю, яке дав Мірча Луческу після матчу з "минаєм" українським журналістам. Спеціально для наших читачів ми публікуємо найважливіші питання і відповіді:

- Містере, склалося враження, що сьогодні вдалося і легко виграти, і заощадити сили на "Гент"?

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

- Звичайно, відчувалося, що хлопці думають про гру у вівторок, дуже важливу для всіх - і для клубу, і для гравців, і для вболівальників.

Мірча Луческу, скріншот: YouTube
Мірча Луческу, скріншот: YouTube

- Ви знову провели масові заміни в перерві, чи задоволені всіма своїми гравцями сьогодні?

- Я роблю заміни, щоб тримати всіх гравців в тонусі і давати всім ігровий час. Щоб усі були готові до гри у вівторок.

- Зараз у "Динамо" багато травмованих основних захисників. Наскільки сьогодні Вам сподобалася лінія оборони команди?

- Я дуже задоволений нашою обороною. У будь-якому поєднанні, в якому ми граємо, я їм довіряю. Захисники зберегли сьогодні всі механізми і принципи гри в обороні, про які я їх просив, зіграли строго і дисципліновано. Не потрібно забувати, що це дуже молоді хлопці. Вони ростуть від гри до гри, причому без великих помилок, і набираються досвіду.

- Сьогодні ви використовували широку ротацію, тренерському штабу "Гента" буде важко вгадати склад, який ви виставите у вівторок?

- У кожної гри своя історія. У вівторок буде зовсім інша гра. Напевно, і суперник внесе якісь корективи.

Варто також нагадати нашим читачам, що нападник київського "Динамо" Артем Кравець залишає команду. Про це повідомили на офіційному сайті клубу. Після бесіди гравця з головним тренером команди Мірчею Луческу і президентом Ігорем Суркісом, сторони прийняли рішення про дострокове припинення співпраці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Динамо нещадно рознесло Минай: кияни "затоварили" новачкові УПЛ чотири м'ячі.

Як повідомляв Знай.uа, "Динамо" Київ розпрощалося з найкращим українським форвардом: сталася розмова з Суркісом і Луческу.

Знай.uа писав, Мірча Луческу відправив двох гравців основного складу "Динамо" грати в іншу лігу.