Знаменитий ексгравець київського "Динамо" Олег Гусєв може стати помічником нового тренера "біло-синіх", колишнього наставника "Шахтаря" Мірчі Луческу. Наразі Гусєв працює асистентом головного тренера молодіжки "Динамо" U-21.

Інсайдерською інформацією ділиться ресурс Meta-ratings.com.ua.

Остаточний склад тренерської команди Мірча Луческу оголосить 30 липня на пресконференції в Києві.

Окрім Гусєва, очікується, що помічником наставника "Динамо" стане Олександр Спиридон, який добре знайомий Луческу по спільній роботі в "Шахтарі" і "Зеніті". Також до команди має долучитися тренер воротарів Михайло Михайлов, який працював у тренерському штабі Михайличенко.

Олег Гусєв
Олег Гусєв

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Імовірно, призначення знаменитого "динамівця" на цю посаду буде негативно сприйняте середовищем вболівальників, які вороже поставилися до вибору тренера. Ця критика небезпідставна. Луческу відзначився низкою суперечливих заяв у адресу "Динамо" і навіть знущався зі спадку Валерія Лобановського.

"Я побачив своє ім'я в рейтингу і зовсім не здивувався. Мене здивувало місце Лобановського. Коли він вирушив за кордон, то не показав жодних результатів", - саме так відреагував тренер на рейтинг, в якому Лобановському присудили третє місце. Пізніше Луческу довелося вибачитися за свої слова.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, київське "Динамо" очолив найнединамівській тренер у світі.

Як повідомляв портал Знай.ua, топ 10 футбольних клубів України, яким перекрили повітря – більше ніколи не порадують потужним матчем.

Також Знай.ua писав, що Призначення Луческу в "Динамо" викликало неоднозначну реакцію: "Звільню хоч сьогодні"