Після того як у двох співробітників туринського "Ювентуса" було виявлено позитивний діагноз covid-19, склад команди вирішили на кілька днів ізолювати в готелі біля бази. До того моменту вони два рази пройшли тести, які показали негативний результат. Однак за протоколом гравцям необхідно було перевіритися втретє через кілька днів.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню італійської щоденної спортивної газети La Gazzetta dello Sport.

Публікація "Брутального футболу", скріншот: Instagram
Публікація "Брутального футболу", скріншот: Instagram

Зірка команди Кріштіану Роналду відмовився від ізоляції, оскільки не бажав пропускати товариський матч збірної Португалії з Іспанією (0:0), в якому в результаті взяв участь. Більш того, Кріштіану влаштував скандал, підвищивши голос на керівників клубу в присутності партнерів по команді.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Після інциденту ряд інших гравців, серед яких Дібала, Куадрадо, Даніло, Родріго Бентанкур і Меріх Демірал, взяли приклад з 35-річного форварда і вирушили в розташування своїх збірних.

Варто також нагадати, що громадянка Сполучених Штатів Америки, модель Кетрін Майорга яка заявила на Роналду до суду в 2019 році, звинувативши його в згвалтуванні, знову подала позов до окружного суду штату Невада. Форварду "Ювентуса" доведеться ознайомитися з матеріалами справи. За інформацією журналістів, нападник Ювентуса Кріштіану Роналду може в черговий раз отримати запрошення до суду у справі про згвалтування моделі Кетрін Майорги, яке нібито сталося в 2009 році в Лас-Вегасі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, колишня зірка "Динамо" Морозюк напророкував біло-синім величезний крок, дісталося і Луческу.

Як повідомляв Знай.uа, вболівальники зі сміхом крізь сльози зустріли супротивників Динамо і Шахтаря в ЛЧ: кращі меми і жарти.

Знай.uа писав, Мессі і Роналду будуть з'ясовувати в Києві, хто з них крутіше: "Динамо" і "Шахтар" дізналися суперників у Лізі чемпіонів.