Відома українська легкоатлетка, чемпіонка і просто красуня Марина Бех-Романчук відома на всю країну своїми перемогами і спортивним духом. Дівчина не раз представляла Україну на міжнародних змаганнях і продовжує це робити, а ще вона зібрала багатотисячну аудиторію в своєму Instagram, де тепер часто радує шанувальників яскравими фотографіями їх свого насиченого життя. Так, нещодавно Марина опублікувала в соцмережі спокусливі фото, на яких вона зображена на відпочинку.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Марина з'явилася перед камерою в красивій локації - вона стоїть на пляжі біля красивого басейну, а за її спиною видно величезні Пальми. На пляж красуня вийшла в сексапільному білосніжному купальнику, який підкреслив її рельєфне пружне тіло, а зверху накинула білу сорочку. Спортсменка не дивиться в камеру, її обличчя прикрите величезним пляжним капелюхом, вона витончено позує і насолоджується відпочинком. У підписі до публікації Бех-Романчук написала: "Насолоджуйтеся заходом сонця". Фоловери красуні в захваті від нових фото, її завалюють компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, красуня Бех-Романчук похвалилася спортивними персиками у райському саду.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що купальник Марини Бех-Романчук зовсім змок від літніх веселощів.

Також портал "Знай.ua" писав, що мокра поза Марина Бех-Романчук змусила всіх чоловіків чекати вихідних.