Українська шаблістка-чемпіонка Ольга Харлан прийняла челендж від олімпійської призерки Анни Різатдінової і з радістю показала свій шлях до успіху.

Читайте Знай в Google News!

Відповідним постом спортсменка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Українська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан була дуже активною дитиною. Вічно у вавках і шрамах, а в 5 років навіть зламала праву руку, тому що хотіла повисіти на грибочку, але не дострибнула, невдача.

#мойпутькмедали Принимаю челендж @anna_rizatdinova и с радость расскажу свой путь⬇️ Я была очень активным ребёнком....

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще
Geplaatst door Olga Kharlan op Dinsdag 20 oktober 2020

"У віці 6 років, батьки вирішили віддати мене на бальні танці. Пішла по стопах @kharlantanya . Ну і зручно, всі разом і Оля під наглядом♪ мені таааак подобалися танці і у мене виходило. Але моя танцювальна кар'єра закінчилася коли мені було 9, так як наша сім'я більше не могла собі дозволити оплачувати заняття, конкурси, нові туфлі (які я періодично втрачала🤪)

Коли мені було 10 років і 6 днів, в моє життя прийшло фехтування. На запрошення мого хрещеного і тренера Анатолія Миколайовича Шлікаря (для мене на той час "Дядя Толя"🤪). Я й гадки не мала, що це за вид спорту", - пригадує шаблістка.

У 14 років дівчина потрапила до складу дорослої збірної, і була майстром спорту міжнародного класу після командної бронзи на дорослому чемпіонаті Європи в 2005 р. У 16 стала заслуженим майстром спорту, вигравши срібло Чемпіонату Світу 2007 р. і на цьому чемпіонаті світу було вже зрозуміло, що потрапляє на Олімпійські ігри в Пекіні.

"Хоча я до останнього не вірила. Для мене це було за межею можливого. Мені було 17 років (майже 18)😄 Поїхавши в Пекін, нас ніхто не знав, ми були молода команда! Ми приїхали з палаючими очима, великою мрією і впевненістю, що у нас може вийти. Тренери на стільки в нас вірили, що ми і самі почали розуміти, що все таки це можливо! І це сталося 💪 🏻 як у фільмі з хорошим кінцем... і з " продовження слід...» У титрах, так як це стало початком мого шляху до медалей, який є і буде дуже довгим 😊 ✌ 🏻 ", - резюмувала Харлан і передала челендж українській легкоатлетці Юлії Левченко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Харлан заінтригувала прихильників: "Цікаво, чи так буде завжди?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Харлан розкрила секрет перемог: швидкий, як блискавка, відео.

Також Знай.uа писав, що Шаблістка Харлан завоювала золото на чемпіонаті Європи з фехтування: фото.