25 жовтня донецький "Шахтар" провів спільну командну фотосесію, на якій не було Мораєса - нападника донецького "Шахтаря". Офіційна причина його відсутності невідома.

Офіційний акаунт "Шахтаря" в Іnstagram опублікував фото з цього заходу, а Жуніор Мораєс залишив коментар: "Дякую за запрошення".

Читайте Знай в Google News!

Футбольні вболівальники розкрутили тему, що ж відбувалось за лаштунками зйомки командного фото» Шахтаря " сезону-2020/21.

"Що коїться у "Шахтарі"? "Гірники" опублікували командне фото на сезон без Жуніора Мораєса. Сам натуралізований українець прийшов у коментарі: "Дякую за запрошення 🤦‍♂️"", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Шахтар // скріншот з instagram
Шахтар // скріншот з instagram

Додамо, що Мораєс був одним з тих гравців, які захворіли коронавірусом. Однак українець вже був задіяний в тренуваннях ще 23 жовтня.

Фолловери активно коментують ситуацію, що склалась через відсутність улюбленого гарвця.

"Перейде в Динамо", "Мораеса "выгнали" из Шахтера, еще и посмеялись - "В Динамо переходит", "Где Мораес и Вьюнник? Не говорите, что они уходят. Бред какой то...", "что случилось? Ты уходишь?? Это очень несправедливо и жестоко! Ты мой самый любимый игрок😭😭😭", - хвилюються футбольні фани.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, після відходу Роналду в "Ювентус" Мессі втратив смак гри, голів немає два роки: "Щоночі ридаєш в подушку..."

Як повідомляв Знай.uа, матч "Динамо" проти "руху" пройшов з порожніми трибунами, ультрас звинуватили Суркіса.

Знай.uа писав, ультрас "Динамо" звинуватили Луческу в подіях на Донбасі: "Був серйозним шурупом того механізму".