Бразильський футболіст Неймар, який є зіркою французького клубу "ПСЖ", отримав чергову травму і, як це з ним буває, не зміг стримати сліз. Як вдалося підрахувати журналістам, це вже тринадцята травма знаменитості у столичній команді.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє Transfermarkt.

Інцидент відбувся під час гри другого туру групового етапу Ліги чемпіонів проти Істанбулу (2: 0).

Бразилець покинув поле в сльозах, а пізніше у нього діагностували пошкодження привідного м'яза. Припускається, що 28-річний футболіст пропустить близько трьох тижнів і не зможе допомогти своїй команді мінімум в трьох найближчих матчах.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Неймар зараз проходить реабілітацію і демонструє більш виважене, навіть подекуди філософське сприйняття неприємної ситуації. В розділі сторіз на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram форвард опублікував фото своєї ноги у спеціальному бандажі, і написав наступне: "Відновлення. Залишаюся сильним і не зупиняюся".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Кріштіану Роналду після зараження коронавірусом почав видавати дивні звуки.

Як повідомляв портал Знай.uа, форвард Ювентуса Кріштіану Роналду різко відреагував на черговий позитивний тест на коронавірус.

Також портал Знай.uа писав, що головний тренер збірної України Андрій Шевченко оголосив список футболістів, які захищатимуть кольори нашої збірної в листопадових матчах.