Відомий український боксер Олександр Усик, який оскандалився своїми висловлюваннями і симпатизуванню "русскому миру", знову став причиною насмішок і обговорень в мережі. На сторінці "boxingukraine" в соцмережі Instagram опублікували фрагмент відео, на якому боксер дає інтерв'ю. У якийсь момент, відповідаючи на запитання журналістів Олександр закінчив пропозицію матірним словом.

Читайте Знай в Google News!

"Ти якось засмутився. Ти вчора був в "Арені", і Ви там щось обмінялися якимись словами. Але ніяк не змогли зустрітися, як би в обличчя. Ти якось засмутився?",- звернувся до Усика, очевидно, перекладач, який переклав йому питання журналістки.

"Ні. А чого мені засмучуватися? Я життєрадісна людина. через якісь дрібниці засмучуватися - себе ненавидіти, епт*ть", - відповів на це Олександр, і тут же сам зреагував на свій матюк, скорчивши обличчя.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

У підписі до відео говориться: "«Як епты перевести?». Усик сказав не те, коли давав інтерв'ю журналістці. Добре, що можна було попросити перекладача це не перекладати". Фоловери сторінки не пройшли повз і почали активно обговорювати відео і слова Усика. Багатьом не сподобалося, що Олександру, причому чисто по-російськи.

Коментарі під відео з Усиком
Коментарі під відео з Усиком

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, українці пролили бальзам на душу Усика після потужної перемоги над Чісорою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Усик розповів, як Чісора бив його по "чоловічій гордості".

Також портал "Знай.ua" писав, що політики масово проігнорували перемогу Усика над Чісорою.