З Шотландії прийшли дуже цікаві новини. Виявилося, що майбутнє високих технологій не таке вже й барвисте. Техніка, як і люди, теж помиляється. Під час футбольного матчу між командами "Інвернесс" та "Ейр Юнайтед" працювала камера, яку було оснащено штучним інтелектом. "Гаджет" переплутав м'яч з лисою головою бокового арбітра.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленням шотландських ЗМІ, а також відео, які вже гуляють мережею.

Саме з цієї причини так звана "розумна" камера весь матч стежила за лисиною судді. Журналісти пишуть, що керівництво "Інвернесса" вирішило відмовитися від роботи оператора на користь нової технології – за задумом, пристрій повинен був відстежувати пересування м'яча.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Однак програмне забезпечення девайса не змогло розрізнити блискучу голову і сферу. Глядачам довелося детально вивчати пересування бічного рефері по брівці поля.

Варто також нагадати нашим читачам, що в середу, 4 листопада, київська футбольна команда "Динамо" зіграла матч 3-го туру групового раунду Ліги чемпіонів проти іспанської "Барселони". Кияни пропустили швидкий гол - вже на 5-й хвилині Мессі заробив пенальті, який сам же і реалізував. Після забитого м'яча каталонці продовжували домінувати, але рахунок у першому таймі не змінився. У другому таймі Піке ударом головою забив другий гол, але Циганков за 15 хвилин до кінця матчу вкотив один м'яч, проте на більше киян не вистачило.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, українці пролили бальзам на душу Усика після потужної перемоги над Чісорою: "Чемпіонське позіхання".

Як повідомляв Знай.uа, легенду "Манчестер юнайтед" закували в наручники через побої: "Дівчина сама подзвонила...".

Знай.uа писав, як Володимир Кличко виховує доньку: найзавидніший холостяк України і тато-одинак.