У середу, 4 листопада, київська футбольна команда "Динамо" зіграла матч 3-го туру групового раунду Ліги чемпіонів проти іспанської "Барселони".

Кияни пропустили швидкий гол – вже на 5-й хвилині Мессі заробив пенальті, який сам же і реалізував. Після забитого м'яча каталонці продовжували домінувати, але рахунок у першому таймі не змінився.

У другому таймі Піке ударом головою забив другий гол, але Циганков за 15 хвилин до кінця матчу сквітав один м'яч, проте на більше киян не вистачило.

Барселона – Динамо 2:1

Гол: Мессі (5, пен.), Піке (65) - Циганков (75)

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, до футбольного клубу "Минай" приєднався новачок Олексій Хахльов – чемпіон світу U-20. 21-річний Олексій Хахльов – вихованець київського "Динамо", він центральний півзахисник.

Як повідомляв портал Знай.uа, після відмінних турів Ліги чемпіонів з мадридським "Реалом"(3:2) і міланським "Інтером" (0:0) донецький "Шахтар" програв "Боруссії" з Менхенгладбаха – 0:6.

Також портал Знай.uа писав, що гравці київського "Динамо" один за іншим заражаються небезпечним коронавірусом. І новий спалах зачепив ще більше футболістів, ніж раніше.