Гравець футбольного клубу "Зеніт" з російського Пітера, капітан Національної збірної РФ Артем Дзюба потрапив у гучний секс-скандал. Справа в тому, що в мережі активно набирає перегляди відео, на якому дуже схожа на нього людина займається самозадоволенням.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

За інформацією журналістів, у повній версії ролика на задньому фоні чути голос телеведучої "Матч ТВ" Марії Орзул. Ймовірно, відео було знято в грудні 2019 року, проте спливло в інтернеті тільки зараз.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Сам футболіст і клуб поки не прокоментували відео, але "Зеніт" після появи цього відео відключив коментарі на офіційних сторінках клубу в соцмережах.

Артем Дзюба, фото: sport-express
Артем Дзюба, фото: sport-express

Артем Дзюба через кілька годин після появи відео закрив свій Instagram (1,2 мільйона підписників) і відключив коментарі – їх не можуть залишити навіть ті користувачі, які підписані на гравця.

Це вже не перший сексуальний скандал за участю футболіста Зеніту. У липні в інтернеті з'явилося відео Дзюби і його партнера по клубу Сердара Азмуна, які імітували статевий акт в роздягальні.

Також відомо, що Артема Дзюбу не викличуть на листопадовий збір збірної Росії з футболу. Про це стало відомо завдяки заяві головного тренера збірної РФ з футболу Станіслава Черчесова.

"Ситуація, що склалася з Артемом Дзюбою, не має жодного відношення до збірної Росії зі спортивної точки зору. Тому ми не бачимо необхідності давати розгорнуті оціночні коментарі з цього приводу. Однак тренерський штаб національної команди прекрасно розуміє, що збірна повинна готуватися до листопадових матчів з Молдавією, Туреччиною і Сербією в умовах максимальної концентрації і не відволікатися на сторонні речі. Ми завжди підкреслювали, що і на футбольному полі, і за його межами всі повинні відповідати рівню і статусу гравця національної збірної. У зв'язку з цим сьогодні було прийнято рішення не викликати Артема Дзюбу на поточний збір щоб захистити від зайвого негативу і напруги як команду, так і самого футболіста. У Артема ж буде час нормалізувати ситуацію. Розраховую, що в режимі роботи команди на даному зборі ця тема більше підніматися не буде", - заявив Черчесов.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Луческу порівняли з комахою поруч з Мессі: "Він поняття не мав, хто це такий".

Як повідомляв Знай.uа, легендарний голкіпер Олександр Шовковський втратив батька.

Знай.uа писав, гімнастка Анна Безсонова стала мамою: перше фото малюка.