Гравець футбольного клубу "Зеніт" і зірка Збірної Росії Артем Дзюба записав відеозвернення, у якому визнав свою провину у скандальному інциденті й подякував усім за підтримку. Нагадаємо, спортсмен привернув до себе увагу громадськості після того, як в інтернет злили його інтимне відео.

Читайте Знай в Google News!

Початково Дзюба свої вибачення розмістив в соціальній мережі "Інстаграм", але він закрив свою сторінку. На щастя, цей запис можна знайти на багатьох інших ресурсах, у тому числі й сайті "Ютуб".

"Я не ідеальний, як і будь-яка людина. Допускаю помилки, всі ми грішні, на жаль. Я винен в цьому, можу звинувачувати тільки себе. Але в такі моменти, коли практично всі відвертаються, я шалено дякую всім, хто мене підтримав у важку хвилину. Навіть незнайомі люди мене підтримували, їх дуже багато", — сказав Артем, виправдовуючись за те, що кадри його мастурбації просочилися в мережу.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також футболіст зазначив, що він намагається максимально стримуватися, щоб не показати себе "тряпкою" або "показушником".

Артем Дзюба, фото: sport-express
Артем Дзюба, фото: sport-express

"Спасибі команді, хлопці згуртувалися і підтримали. Ми показали, що ми дійсно команда", — сказав Дзюба, відсилаючи до матчу "Зеніт"—"Краснодар", в якому пітерська команда змогла вибороти перемогу з рахунком 3:1, при чому один з голів забив сам схвильований фігурант скандалу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода оцінила ручні інтимні ігрища Дзюби на камеру: "Залізти в чужу спальню".

Як повідомляв Знай.uа, легендарний голкіпер Олександр Шовковський втратив батька.

Знай.uа писав, гімнастка Анна Безсонова стала мамою: перше фото малюка.