Головний тренер " Ференцвароша "і гравець команди" Динамо " Сергій Ребров може влітку очолити національну збірну з футболу. Повідомляється, що він вже уклав контракт.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє телеграм-канал "Динамо Київ Inside" з посиланням на свої джерела.

"З липня наступного року і на три найближчі роки. Національна збірна України", - йдеться в повідомленні.

Андрій Шевченко в липні продовжив контракт на 2,5 роки за системою 1+1,5 до кінця ЧС-2022 року, а влітку наступного року він повинен визначитися зі своїм тренерським клубним майбутнім, але для перестраховки у нього буде ще півтора року роботи зі збірною, розповіли джерела.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Сергій Ребров, скріншот: YouTube
Сергій Ребров, скріншот: YouTube

Відомий тренер поки що і президент УАФ Павелко уклали попередній контракт. Згідно з його пунктами, Шевченко матиме можливість приступити до своїх обов'язків з 1 липня 2021 року.

"До того часу, Шевченко планує визначитися зі своєю подальшою клубною кар'єрою і випросив собі цих бонусних півтора року, як запасний парашут", — йдеться в повідомленні.

Раніше тренер головної української футбольної команди Андрій Шевченко поділився враженнями та емоціями після образливої поразки в матчі проти збірної Польщі.

"Єдине, чим я сьогодні не задоволений-це результат. Ми показали чудовий футбол, але нам не вистачило реалізації моментів. Команда допустила дві помилки і дуже сильно за них поплатилася", - зазначив Шевченко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, захисник збірної Англії бажає грати За Україну, Шевченко поділився Умовами.

Як повідомляв Знай. ua, Шевченко знайшов хороше в образливому програші Польщі, попереду ще й Німеччина.

Також Знай. ua писав, що Шевченко представив склад збірної України на матч з Польщею.