Футболіст петербурзького "Зеніту" Артем Дзюба вийшов з командою на поле з капітанською пов'язкою після великого скандалу, в який він потрапив на початку листопада і травмував причинне місце.

Про травму спортсмена стало відомо із футбольного пабліку в Іnstagram brutfootball.

Читайте Знай в Google News!

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Матч відбувся в суботу, 28 листопада, о 14:00.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Чемпіонат пише, що Дзюба вчора в матчі проти "Арсеналу" травмував пах", - йдеться у повідомленні.

Дзюба потрапив у великий скандал після роликів із заняттями мастурбацією перед камерою смартфона, які з'явилися в соціальних мережах. Футболіста відсторонили від ігор збірної Російської Федерації і позбавили Капітанської пов'язки в Петербурзькому клубі, а пізніше чоловік записав ролик з поясненням ситуації, вибаченнями і заявою про те, що він "неідеальний".

Фолловери написали десятки кумедних повідомлень: "Який футболіст такі й травми", "Травмировал ещё до начала матча? 😂", "Треба взяти себе в руки", "Нечего,починит😂", "Как это ??По больной теме рубонули его!!"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка російського футболу Дзюба інтимно "тренував" свого "Артемку" на камеру: дорога в збірну тепер закрита.

Як повідомляв "Знай.ua", "Ганяв лисого" і змушений вибачатися, Дзюба звернувся до вболівальників: "Всі ми грішні"

Знай.ua писав, в Аргентині скандал з Марадоною: дивні фото з тілом легенди в труні облетіли інтернет. Працівники похоронних служб визнали доречним сфотографуватися з Дієго Марадоною, що лежить в труні.