Головний тренер столичного "Динамо" Мірча Луческу дав відповіді на питання журналістів після перемоги над "Маріуполем". Матч Динамо-Маріуполь відбувся в рамках 12-го туру чемпіонату України.
Читайте Знай в Google News!
Про це стало відомо завдяки повідомленню видання "ua-football".

Мірча Луческу, скріншот: Youtube
Мірча Луческу, скріншот: Youtube

- Після видалення Нещерета ви поміняли Гармаша. Чому саме його, враховуючи, що він був одним з найактивніших гравців?

"Ті гравці, які залишилися на полі, краще знають і краще виконують мої принципи гри команди в обороні.", - заявив Мірча Луческу.

- Незважаючи на те, що Нещерет дуже молодий голкіпер і періодично помиляється, ви продовжуєте давати йому шанс. Ви настільки в нього вірите або це просто покарання Бущана за помилку?

"Після вдалої гри в Барселоні у Нещерета був матч з "Шахтарем", де він помилився при голі. Не хотів, щоб цей рік закінчувався для нього Ось так. Залишилося небагато матчів, тому я хотів дати йому пограти. Або сьогодні, або в грі з "Колосом" Я дав би йому таку можливість. Те, що Бущан був у запасі - не проблема. Він готується до "Ференцвароша"", - зазначив головний тренер киян.

Варто також нагадати нашим читачам, що українським журналістам вдалося поспілкуватися з відомим футболістом, який бував у різних клубах, і в Шахтарі, і в "Дніпрі", і навіть встиг пограти в першостях інших країн. Звичайно, це улюблений українськими "ультрас" Євген Селезньов.
Спортсмен у свої 35 років не втрачає шансу знову поспілкуватися з журналістами і навіть зробити цікаві зізнання. Так, днями Євген Селезньов розповів про свої відносини з Мірчею Луческу, який зараз тренує київське "Динамо".
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше