Влітку 2021 року у футболіста Ліонеля Мессі спливає термін контракту з "Барселоною" і спортсмен зможе покинути клуб. З цього приводу пожартував московський "Спартак", який нібито спробував поспілкуватися з аргентинською легендою і отримав жорстку відмову.

Відповідний пост був розміщений на англомовній сторінці "Спартака" у соціальній мережі "Твіттер".

У публікації показаний скріншот листування з Мессі у месенджері WhatsApp. "Привіт, Лео!" — пише зірці представник клубу "Спартак". "Ні", — дуже лаконічно відповідає Ліонель.

"Біль", — коментує цю ситуацію адміністратор твітер-акаунту.

TRT Spor, Fotomaç і інші медіа зі значною аудиторією репостнули твіт від "Спартака". Вже за перші три години публікації він зібрав понад 10 тисяч репостів, 900 коментарів і 54 тисячі лайків.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Скріншот Twitter
Скріншот Twitter

Як стверджують російські ЗМІ, за соцмережі в "Спартаку" відповідає Іван Корж. Не так давно спеціаліст пояснював, що раніше англійський твіттер "Спартака" був занадто нудним: "Здається, не було розуміння, навіщо взагалі потрібний англійська твіттер. Є думка, що багато що робилося для галочки".

Приводом для уявних перемовин з Мессі став коментар Рональда Кумана на пресконференції 2 січня 2021 року, на якій тренер "Барселони" прокоментував майбутнє Ліонеля.

"Ви маєте подивитися і оцінити його ситуацію. Він дав інтерв'ю, в якому сказав, що не прийняв ніякого рішення. Ви повинні поважати його. Будь-який гравець, у якого завершується контракт, вільний сам вирішувати власне майбутнє", — сказав Куман.

Усю свою спортивну кар'єру Мессі присвятив "Барселоні" — тому можлива зміна кольорів зірковим форвардом стане справжньою сенсацією у спортивному світі.

Нагадаємо, після відходу Роналду в "Ювентус" Мессі втратив смак гри, голів Немає два роки: "Щоночі ридаєш в подушку..."

Як повідомляв "Знай.ua", Мессі довели до крайності, легендарний футболіст розлютився: "Мені набридло"

Знай.ua писав, Луческу порівняли з комахою поруч з Мессі: "Він поняття не мав, хто це такий"