21-річна швейцарська футболістка, гравець Збірної Швейцарії та англійського "Вест Гем Юнайтед" Аліша Леманн привітала свою дівчину, колегу по збірній і гравця "ПСЖ" Рамону Бахманн з 30-річним ювілеєм. Зустріти його закохані вирішили на морі на Мальдівських островах, одягнувши купальники.

Відповідні фото були розміщені на сторінках обох жінок у соціальній мережі "Інстаграм".

"Щасливого 30-го дня народження моєму коханню", — написала Аліша.

На кадрах можна побачити як спортсменки танцюють, купаються, лізуть на пальму й всяко інакше весело проводять час.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Цікаво, що у "ПСЖ" Бахманн перейшла лише восени 2020 року. До цього у стосунках жінок був особливо гарячий період: перчику додавав той факт, що Бахманн грала за лондонський клуб "Челсі", з яким у "Вест Гем Юнайтед" давнє, хоч і не найбільш криваве і жорстоке суперництво.

Бахманн зробила камінг-аут як лесбійка у 2015 році на Чемпіонаті світу у Канаді. Кількома роками пізніше стало відомо й про її стосунки з Алішою Леманн. Зараз жінки користуються популярністю у соцмережах, а також серед рекламодавців.

Нагадаємо, після відходу Роналду в "Ювентус" Мессі втратив смак гри, голів Немає два роки: "Щоночі ридаєш в подушку..."

Як повідомляв "Знай.ua", Мессі довели до крайності, легендарний футболіст розлютився: "Мені набридло"

Знай.ua писав, Луческу порівняли з комахою поруч з Мессі: "Він поняття не мав, хто це такий.