Нападник футбольного клубу "Мілан" Златан Ібрагімович має цікаву історію знайомства зі своєю дружиною Хеленою Сегер. Шведська актриса, фотомодель і бізнес-вуман згадала, як відбулося їхнє знайомство.

Хелен стверджує, що Златан не вміє паркуватися і в 2002 році на своєму Ferrari заблокував її автомобіль.

"Він погано припаркував свій Ferrari на автостоянці в Мальме. Він не вміє паркуватися. Він так залишив автомобіль, що мій Mercedes не міг виїхати.

У досить грубій формі я сказала йому, щоб він негайно прибрав машину. І так, тоді він побачив щось, що йому сподобалося.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"З ним нелегко жити, але я визнаю, що і зі мною теж", - наводить слова Сегер Corriere dello Sport.

Також Хелена розповіла про те, чому не відразу погоджувалася на шлюб.

"Мені подобається Златан, тому що я протистою йому, у мене теж є важливий досвід, і я побудувала свою кар'єру, багато жертвуючи. Шлюб міг порушити моє почуття незалежності. Я не хочу, щоб мене називали просто дружиною футболіста або переможницею конкурсу краси. Я думаю, що люди не знають, скільки я вчилася, працювала і боролася", - стверджує жінка.

При цьому Хелена старше футболіста на 11 років, у пари двоє синів.

Раніше ми повідомляли, Ібрагімович відповів на виклик Погби попри карантин.

Як повідомляв "Знай.uа", зірка збірної Аргентини повісив бутси на цвях, так йдуть легенди.

Також "Знай.uа" писав, що Ібрагімовичу зовсім знесло дах в Лос-Анджелесі, обіцяв вбити і хвалився власним островом.