Посикунчиками називають маленькі смажені пиріжки. Відмітна особливість посікунчіков від іншої випічки-дуже соковита начинка. Пропонуємо вам варіант смажених пиріжків"на один зуб".

Інгредієнт:

  • М'ясний фарш-400 г
  • Ріпчаста цибуля - 1 шт (великого розміру)
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Перець мелений-1/2 ч. л.
  • Вода-250 мл
  • Борошно-700 г (600 г для тіста)
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Цукор-1 ст. л.
  • Майонез - 2 ст л.
  • Молоко - 250 мл

Приготування:

Яйце збити виделкою, додати сіль, цукор і майонез. Все добре перемішати і потім влити молоко і додати борошно. Добре вимішати тісто.

Тісто має вийти щільним і однорідним. Залишити його відпочити на 20 хвилин.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Ріпчасту цибулю перебити в блендері з 50 мл води. У м'ясний фарш додати сіль, перець, влити перебиту цибулю. Влити воду, що залишилася.

Скачати тісто в ковбаску, розрізати на часточки і розкачати на пиріжки. Зазвичай, як на пиріжки, покласти начинку в тісто і акуратно загорнути краю.

Пиріжки обсмажити на розпеченій сковороді з рослинним маслом з двох сторін до появи золотистої скоринки. Смачного.

Раніше ми повідомляли, Євген Клопотенко розкрив секрет незвичайного рецепта млинців, на Масляну впорається кожен.

Як повідомляв "Знай.uа", рецепт горішків зі згущеним молоком, родом з дитинства: згадай легендарний смак.

Також "Знай.uа" писав, що без м'ясорубки і магазинного фаршу, рецепт соковитих котлет з сиром.