У мережі почали порівнювати дружину принца Гаррі Меган Маркл з ще однією вигнанкою королівської сім'ї Уолліс Сімпсон. Наряд американської актриси сильно нагадував образ її "сестри".

Відомо, що нещодавно у світ вийшло скандальне інтерв'ю за участю принца Гаррі і Меган Маркл, які відреклися від королівських титулів заради вільного кохання. Крім тих таємниць, які видала зоряна пара, користувачі мережі звернули увагу і на наряд актриси. Вона стала сильно нагадувати дружину колишнього короля Великобританії Едуарда VIII Уолліс Сімпсон.

Меган Маркл з'явилася на зйомках в шовковій сукні чорного кольору з білим візерунком від Armani, яке обійшлося їй в 3300 фунтів стерлінгів (приблизно 127 000 гривень). Замість класичного макіяжу в приглушених відтінках вона нарочито підкреслила очі, зробивши насичений смокі-айс, а чорне волосся зібрала в пучок, залишивши кілька локонів спереду.

Цей наряд відразу ж нагадав глядачам Уолліс Сімпсон, яка відображена на знімку 1963 року в аналогічному образі. Варто відзначити, що дівчата схожі не тільки зовні, але і долями. Обидві американки розлучені і вийшли заміж за принців Великобританії, їх обох не прийняли в королівській родині.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Єдина відмінність їх у тому, що Меган Маркл відвоювала своє право бути вільною і пішла від гніту королівської сім'ї. У той час як Уолліс Сімпсон не дозволили стати дружиною герцога Віндзорського, через що він зрікся престолу і прожив з коханою у вигнанні.

Нагадаємо, що Єлизавета II звернулася до світу після скандального інтерв'ю Меган Маркл:"Не має собі рівних".

Як повідомляв портал Знай.uа, Меган Маркл труїли за колір шкіри сина: під підозрою брат і батько принца Гаррі.

Також Знай.uа писав, що сімейна ідилія принца Гаррі і Меган Маркл зігріла серця всьому світу: "все було заради цього".