Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, поділилася з багатомільйонною армією шанувальників свіжим відео в соцмережі Instagram.

Нещодавно 37-річна знаменитість дала інтерв'ю для Viva! Україна, з якого виділили найкращі цитати про сексизм, впевненість у собі, амбіції, ранній шлюб та багато іншого.

Оля Полякова, скріншот з Insta Stories

- Проживати життя сьогодні, зараз і виключно для себе.

- Україна завжди була щедра на таланти, тут просто не було можливості проявитися.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

- У нас не прийнято оцінювати чужі досягнення. Прийнято знецінювати, не помічати успіх. Лише по-справжньому великі артисти щедрі на похвалу.

- Я ще жодного разу не зустрічала жодної людини, хто б сказала, що вона завжди була упевненою у собі. Лише досвід і професіоналізм дають нам згодом впевненість у собі.

- Ми сумніваємося в своїх силах не тому що нас хтось у дитинстві принижував, а тому що ми дійсно до 25-ти років не володіємо ні досвідом, ні професією.

Оля Полякова, фото з Instagram
Оля Полякова, фото з Instagram

- Чому до 35-40 років люди набувають впевненості в собі? Тому що вони вже розуміють, що вони досягли в професії, в особистому житті. Чому триває невпевненість в собі? Тому що люди розуміють, що вони десь недопрацювали, недореалізувалися.

- Я стала сильною і впевненою, коли усвідомила свою цінність.

- Найбільш ейджистські та сексистські коментарі я отримую саме від жінок.

- Жінки самі поставили хрест на собі, своїй молодості, своїй життєвій енергії.

- Сьогоднішні 50 років – це нові 30.

Нагадаємо, 37-річна Оля Полякова відрізала золоті локони: "Не повторювати!"

Як повідомляв портал Знай.uа, 16-річна Маша Полякова розповіла, з чим їй довелося попрощатися назавжди: "Сумно".

Також портал Знай.uа писав, що 16-річна донька Полякової зробила рожевий макіяж хлопцеві на очах у всіх. Маша вигадала оригінальну розвагу.