Відома українська співачка Настя Каменських, яка нещодавно представила фанатам чуттєву пісню, похвалилася новим знімком у розкішній білій сукні.

Відповідне фото з'явилося на її сторінці в Instagram.

Відомо, що деякий час тому Настя Каменських презентувала фанатам пісню "Почуття" і кліп до неї, в якому з'явилася у весільній сукні. Виконавиця повідала в пісні шанувальникам про почуття і важливість любові. З цією ж композицією співачка постала на святковому концерті на честь 8 березня.

Продовжуючи такий романтичний настрій, Каменських вирішила ближче показати сукню, в якій була на виступі. Наряд мав характерні пишні рукави, а також запам'ятала завдяки дуже глибокому декольте до пупка. Інша частина плаття елегантно підкреслила фігуру Насті. Образ вона доповнила ювелірними прикрасами і незвичайною укладанням волосся.

"Навесні всі наші почуття ніби знову наповнюються і розквітають 🌸 І хочеться ще частіше говорити і співати про кохання❤️", - написала Каменських під фотографією.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Пост Насті Каменських в Instagram / скріншот
Пост Насті Каменських в Instagram / скріншот

У коментарях шанувальники прийшли в захват від образу виконавиці і засипали її компліментами. Однак, знайшлися і такі, яким плаття Каменських здалося надто вульгарним:

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що пристрасний Потап помацав груди Насті Каменських на очах у мільйонів.

Як повідомляв портал Знай.иа, Настя Каменських показала, який обід приготувала для Потапа.

Також Знай.иа писав, що Настю Каменських шльопнув по попі молодий красень:"з Потапом знаком, все нормально".