Українська співачка, яка зараз будує кар'єру в Російській Федерації, показала сімейний знімок з дочкою Софією і поділилася з шанувальниками своїми мріями.

Відповідне фото з'явилося на її сторінці в Instagram.

Відомо, що українська поп-діва виховує 9-річну дочку Софію, яка народилася під час першого шлюбу з Муратом Налчаджіоглу. Виконавиця ніколи не приховувала своєї любові до дочки і по можливості ділиться з шанувальниками сімейними фотографіями.

На цей раз Кароліна показала цілу серію фотографій, на яких постала з Софією в домашній обстановці. Для сімейних знімків співачка вибрала сіре худі з різнокольоровими квіточками і чорні штани, спокійний макіяж і розслаблену зачіску. Її дочка одягла світшот в принті тай-дай із зображенням мультяшного персонажа і джинси.

Пост Ані Лорак в Instagram / скріншот
Пост Ані Лорак в Instagram / скріншот

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Дівчата сиділи на дивані і мило обіймалися на камеру, а на одному зі знімків захоплено читали дитячу книгу.

"Завжди мріяла мати кращу подружку, яка буде у всьому мене підтримувати! Солодкі хвилини щастя☺️", - написала Ані Лорак під фото.

Фанати були в захваті від затишних знімків співачки, написавши в коментарях масу приємних слів. Деякі відзначили, що Софія дуже схожа на маму, в той час як інші спростували таку думку.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Ані Лорак показала фанатам волохаті іграшки:"цей 9 сантиметрів".

Як повідомляв портал Знай.uа, 42-річну Лорак помітили в обіймах мільярдера: старшу ані на 21 рік.

Також Знай.uа писав, що фото Ані Лорак без ретуші облетіло мережу, фанати вражені:"Боже, що з обличчям".