На офіційній сторінці телеканалу "СТБ" в соціальній мережі Instagram продовжують з'являтися публікації, пов'язані з прем'єрою 11 сезону довгоочікуваного проекту "Холостяк" з Михайлом Заливако.

На акаунті з'явився пост, в якому говориться, що головний герой шоу запропонував 29 суперницям оселитися в двох різних будинках - один біля озера, другий в лісі.

"Відбувся перший випуск романтичного реаліті-шоу🌹 Холостяк не зміг відпустити жодну дівчину. Причиною стало бажання ближче познайомитися з кожною і не помилитися з першим враженням. Міша, щоб не покладатися на оманливе перше враження, запропонував поселити суперниць в двох різних будинках: ,удинок біля озера і будинок в лісі. Пишіть в коментарях, яка дівчина запам'яталася вам найбільше👇", - йдеться в публікації.

"Холостяк", скріншот: Instagram
"Холостяк", скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Таке відчуття що Міша не випадково саме так дівчаток поділив... всім учасницям удачі і любові. Міша цікавий і дуже не простий, дуже... Дівчатка - ви красуні і розумниці! Любові!!!", "Юля "Зайка"❤️", "Дуже запам'яталася в Чернівцях шахрайка Надін, не дівчина а таке собі г))", "Сподобалися Юлія Карнаух і Зайка", "М..да прізвище Распутіна...їй підходить😮", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, учасниця "Холостяка" спробувала вразити Заливако шикарним життям і шубами: "З 14 років..."

Як повідомляв Знай.ua, учасниця "Холостяка" виявилася екскоханкою покійного Дмитра Стужука: "Літала від щастя"

Також Знай.ua, переможниця " Холостяка" отримає кільце за $ 300 тисяч, але не від Міші Заливако