Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, поділилася з багатомільйонною армією шанувальників свіжим відео в соцмережі Instagram.

Нещодавно 37-річна знаменитість розмістила в своїх Insta Stories ролик, в якому показала підводку власного бренду. На відео Полякова продемонструвала покупцям, як працює її косметика.

"Це найкраща підводка з усіх, яку ви можете знайти сьогодні на ринку. У професіоналці, в люксі... зараз я вам покажу, як вона тонко фарбує. Ви можете нафарбувати тонку стрілку, товсту стрілку, будь-яку! Дуже швидко і красиво. Налітай!" - сказала на відео співачка.

Оля Полякова, скріншот з Insta Stories

Оля Полякова, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Оля Полякова, скріншот з Insta Stories

Оля Полякова, скріншот з Insta Stories

Оля Полякова, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова назвала свої головні життєві принципи: "50 років – це нові 30".

Нагадаємо, 37-річна Оля Полякова відрізала золоті локони: "Не повторювати!"

Як повідомляв портал Знай.uа, 16-річна Маша Полякова розповіла, з чим їй довелося попрощатися назавжди: "Сумно".

Також портал Знай.uа писав, що 16-річна донька Полякової зробила рожевий макіяж хлопцеві на очах у всіх. Маша вигадала оригінальну розвагу.