Головна героїня "Холостячки" і актриса Ксенія Мішина згадала теплі моменти зі своїм обранцем Олександром Еллертом, якого вибрала у фіналі романтичного шоу.

Олександр і Ксенія після проекту з'їхалися і живуть разом. Крім того, вони вже встигли після закінчення проекту своєю сім'єю злітати на відпочинок. У райську подорож вони взяли своїх дітей від перших шлюбів-елю і Платона.

У казковій Домінікані закохані не тільки гуляли і купалися на хвилях, а й влаштували романтичну фотосесію. На цей раз колаж на тлі лазурного берега зробили у фан-групі Ксенії, а вона перепостила барвисті фото собі в Instagram Stories.

На колаж взяли фотографію, де на тлі блакитної води і чистого неба закохані цілуються і ніжно дивляться один на одного. При цьому на Саше футболка і шорти, а ось на Ксюші легке жіночне плаття в горошок.

"Люблю тебе сьогодні. Люблю тебе назавжди", - написано англійською на колажі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

На знімках Ксенія і Саша тримаються за руки, прогулюючись по берегу, ніжно обіймаються, дурять, кружляють і цілуються.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Раніше ми повідомляли, "Холостячка" Ксенія Мішина заговорила про жіночий секрет до 8 березня.

Як повідомляв "Знай.uа", Еллерту з "Холостячки" поставили діагноз по фото з Мішиною.

Також "Знай.uа" писав, що як тендітна Ксенія Мішина стала повелителем "вовчиць" Олегом Винником.