Популярна українська співачка Ірина Федишин активно ділиться з багатотисячною армією шанувальників цікавими публікаціями в Instagram.

Нещодавно 34-річна зірка презентувала нову композицію під назвою "Обійми". Тепер з новим репертуаром Ірина вирушила в тур українськими містами.

У п'ятницю, 12 березня, співачка відвідала перлину країни – Одесу, де вирішила виступити відразу з двома концертами. Варто уточнити, що через карантинні обмеження наповненість залу не повинна перевищувати 50 відсотків.

На опублікованому фото Федишин позує в спокусливій чорній сукні з корсетом і глибоким декольте. В руках зірка тримає мікрофон.

"Сьогодні м. Одеса 😍 Чекаю усіх о 18:00 і о 20:00 ❤️", - підписала знімок артистка.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Красуня))) 👏❤️😍", "Ваууу, красуня 🔥🔥🔥", "Лише в Україні в цей час можуть проходити концерти, мабуть артисти з іншої планети, це жах", "Не раджу більше ходити на цього артиста 😒", - написали в коментарях під постом користувачі соцмережі.

скріншот коментарів

    Ірина Федишин, фото з Instagram

    Раніше ми писали про те, що Ірина Федишин розповіла, як мало не позбулася матері: "Наша сім'я збереглася".

    Нагадаємо, Ірина Федишин залишила кар'єру заради синів.

    Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин у пікантній сукні зачарувала новою піснею.

    Також портал Знай.uа писав, що Ірина Федишин зізналася, чим жертвує заради фанатів: "Потім довго відходжу".