Нещодавно на телеканалі СТБ відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

У другому випуску учасниці дізналися, що "холостяк" розділив їх і поселив у різних будинках – 15 дівчат біля лісу і ще 14 біля озера. Природно, таке рішення не задовольнило їх, адже претенденток на серце бізнесмена не поменшало.

Однак, тепер деякі дівчата можуть видихнути, адже одна з учасниць покинула проект. Так, "холостяк" відправив додому 26-річну тіктокерку Олену з Києва. Після індивідуального спілкування Михайло зрозумів, що вона йому не підходить.

"Після розмови тет-а-тет Міша прийняв рішення відправити Олену додому. Згодні з рішенням Холостяка? 🤔" - йдеться на офіційній сторінці проекту в Instagram.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Ура! Тиктокерка, блін. "Так можна ж поєднувати" 😂 поєднала", "Згодні на 100 відсотків 👏", "Її поперли з проекту, а вона про підписників думає 😂😂", "Ще після оселедця з молоком потрібно було", "Прийшла за популярністю", - зазначили глядачі.

скріншот

скріншот

"Була рада взяти участь в такому масштабному шоу 🙏 Це для мене дуже великий досвід ☺️ Життя триває і ви в ній творець 🌹", - прокоментувала свій відхід Олена.

Нагадаємо, "Холостяка" хоче підкорити актриса фільмів для дорослих Настя: "Ми її вже бачили".

Як повідомляв портал Знай.uа, власниця секс-шопу з "Холостяка" виправдалася за свій зовнішній вигляд у кадрі: "Всю ніч бухала і поспала 3 години".

Також портал Знай.uа писав, що учасниця "Холостяка" виявилася екскоханкою покійного Дмитра Стужука.