Популярний український співак, шоумен і частий гість різних розважальних телешоу Михайло Хома (Дзідзьо) продовжує радувати свою численну армію шанувальників навіть незважаючи на те, що за вікном мороз і сніг. Холоднеча не завадить подарувати українцям сміх і радість.

Так, на телебаченні пройде прем'єрний показ повнометражного фільму з Михайлом Хомою, який називається "DZIDZIO Перший раз".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Михайла Хоми в мережі Instagram.

Публікація Михайла Хоми, скріншот: Instagram
Публікація Михайла Хоми, скріншот: Instagram

"Сьогодні на телеканалі "Україна" о 16:50 год.романтична комедія "DZIDZIO Перший раз"", - анонсував телевізійну прем'єру артист.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію
Показати ще

Варто трохи розповісти нашим читачам, що в кіно "DZIDZIO Перший раз" головний герой – хлопець на ім'я Дзідзьо. В душі він - великий артист і простодушна дитина. Він приховує один маленький секрет, який виливається для нього у велику проблему. Допомогти в цьому йому не зможуть ані мама, ані крутий друг. Таку інтимну і делікатну справу Дзідзьо повинен вирішити вперше і дуже обережно.

Михайло Хома (Дзідзьо) не тільки зіграв головну роль у фільмі, але і став режисером, і продюсером картини, і автором саундтреків. Анатолій Безух, продюсер Дзідзьо, став також генеральним продюсером картини.

Раніше повідомляли, зворушливий Олександр Пономарьов заплів хвостики "своїй дівчинці": "Готую для неї плов".

Як повідомляв Знай.uа, Каменських розкрила їх з Винником пікантний секрет у "масці": "Це непорочне зачаття".

Знай.uа писав, Оля Полякова приголомшила одкровеннями про інтимне татуювання: "Я свою вивела вже".