12 березня відбувся другий епізод довгоочікуваного 11 сезону шоу "Холостяк" з Михайлом Заливако і проект покинуло дуже багато учасниць.

Тільки з "Будинку біля озера" пішли п'ять дівчат. Анна Салтикова, Уляна Корох, Дана Квін, Хана Мамедова і Ксенія Павленко. На офіційній сторінці телеканалу "СТБ" вирішили поцікавитися в українців, чи згодні вони з рішенням Михайла.

"Холостяк", скріншот: Instagram
"Холостяк", скріншот: Instagram

"Всі однакові, як інкубатор... Але у деяких думки, які їм режисер написав, проскакують)))", "Скоро буде кінець шоу з такими темпами. Візитка шоу, у панянок, губи))))", "Нормальних виганяє", "у Михайла логіка відсутня геть. Те залишає 30 дівок, якщо вони йому не сподобалися, навіщо залишати їх. По друге, вигнав простих, щирих дівчат, залишив трансвіститів з величезними губищами. Ніби він з "силіконом" хоче сім'ю. А Лола в його смаку??? Він сам не знає що хоче, який типаж йому подобається? На мою, він сам ще не готовий до сім'ї, серйозних стосунків))) все робить для шоу. Якщо він вибере "свою єдину" всерівно з нею не буде", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Всі вони розійшлися на два табори. Деякі з них підтримують рішення Михайла Заливако, інші ж здивовані, чому він виганяє щирих і простих дівчат.

Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")

Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")

Нагадаємо, пишногруда власниця секс-шопу вилетіла з "Холостяка": "Слава богу, пішла"

Як повідомляв "Знай.ua", холостяк Михайло Заливако розпрощався з любителькою оселедця і молока: "Прийшла за популярністю"

Знай.ua писав, холостяк Михайло Заливако відправив додому відразу 9 учасниць: хто покинув проект