12 березня 2021 року, на телеканалі "СТБ" пройшов другий епізод нового сезону всіма улюбленого проекту "Холостяк" з Михайлом Заливако.

На офіційній сторінці телеканалу в соціальній мережі Instagram продовжують з'являтися публікації, пов'язані з довгоочікуваним шоу і учасницями в ньому. Однією з найцікавіших виявилася 27-річна Юлія, яка у себе на сторінці опублікувала лист "Холостяка" із запрошенням на побачення.

"Зайка" Юля, фото: Instagram
"Зайка" Юля, фото: Instagram

"Традиційно, після першої вечірки, дівчата заїжджають в будинок🏡 заячу нору мені не надавали😝, тому довелося заселятися з усіма. 🐰Я скрупульозно склала план на день: 🥕Потриндіти з дівчатами на дивані;🥕розпакувати речі; 🥕зварити гречку. Тхнуло максимальною продуктивністю! Але у Міші був інший план на цей день. Індивідуальне побачення зі мною😊", - написала вона в підписі до публікації і запитала у своїх новоспечених шанувальників, чи очікували вони такий поворот подій.

"Зайка" Юля, скріншот: Instagram
"Зайка" Юля, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Зайка, сьогодні заради краси доведеться трохи попрацювати за верстатом. Чи тобі цього не знати", - написано в листі Михайла Заливако до Юлії.

Нагадаємо, "Холостяку" Заливако прийшов на допомогу фаворит Мішиної Тригубенко: "Приємно"

Як повідомляв "Знай.ua", холостяк Михайло Заливако відправив додому відразу 9 учасниць: хто покинув проект

Знай.ua писав, пишногруда власниця секс-шопу вилетіла з "Холостяка": "Слава богу, пішла"