Головний "Холостяк" країни Михайло Заливако прокоментував 2 випуск реаліті шоу.

Реаліті-шоу "Холостяк" 11 сезону продовжує дивувати глядачів. Так, у другому випуску учасниці дізналися, що Михайло Залівако розділив їх і поселив в різних будинках - 15 дівчат в будівлі у лісу і ще 14 - у будинку біля озера.

Зрозуміло, що таке рішення не задовольнило учасниць, адже претенденток на серце бізнесмена не поменшало.

Однак незабаром частина учасниць змогли зітхнути полегшено, оскільки проєкт покинули відразу дев'ять їхніх потенційних конкуренток.

Так, "холостяк"Михайло, провівши відразу дві окремі церемонії в будинках, відправив додому 9 учасниць: тіктокерку Олену, танцівницю Ксенію, стюардесу Валю, власницю секс-шопа Валю, студентку Ольгу, співачку Дану, "дюймовочку" Ханну, студентку з Бостона Анну та майстриню татуажу Уляну.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Розправившись" з дівчатами, Заливако поділився в Instagram фото, на якому він лукаво сміється. На знімку "холостяк" стоїть на автобусній зупинці, а за ним - маршрутка.

руга пішла", - прокоментував Заливако чи то фото, чи то події другого випуску шоу.

Глядачі зазначили, що Михайло проявив жорсткий, вимогливий і категоричний характер, і він зовсім не є "білим і пухнастим".

Нагадаємо, зайка Юля з "Холостяк-11" натякнула на стосунки з Заливако після проєкту

Як повідомляв портал Знай.ua, учасниця "Холостяка" випросила троянду примхами і розсмішила українців

Також Знай.ua писав, учасниця "Холостяка" виявилася екскоханкою покійного Дмитра Стужука.