Нещодавно на телеканалі СТБ відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

На офіційній сторінці телеканалу в соцмережі Instagram розмістили кумедний ролик, на якому зображений кумедний момент з першого випуску "Холостяка".

Заливако запросив на індивідуальне спілкування 23-річну учасницю з Рівного, оскільки дівчина всім своїм виглядом показувала невдоволення. Лола поскаржилася на болі в животі через "місячні", потім спантеличений Михайло вийшов за трояндою і вручив її учасниці.

"Mood: "сама себе дратую" 😅 А як почався ваш робочий вівторок? 👇" - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Просто зганьбила місто Рівне 😂🤦 дуже важлива інформація, яку потрібно знати чоловіку, тим більше Холостяку на першій зустрічі 😂😂😂", "Відпустіть її до бабусі з дідусем, 😂 і скоріше", "У мене одне питання: як таких дур пропускають на кастингу????? 🤔🤔", - зазначили коментатори.

скріншот

скріншот

скріншот

Раніше ми писали про те, що учасниці "Холостяк-11" шокували українців, такого ще не було: "Не в адекваті, зробили Дом-2".

Нагадаємо, зайка Юля з "Холостяк-11" натякнула на стосунки з Заливако після проекту: "Мені пощастило".

Як повідомляв портал Знай.uа, власниця секс-шопу з "Холостяка" виправдалася за свій зовнішній вигляд в кадрі: "Всю ніч бухала і поспала 3 години".

Також портал Знай.uа писав, що українці проголосували за фавориток "Холостяк-11": гімнастика, навчання і любов до мотоциклів.