Український виконавець і чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес виступив на масляному концерті в Києві.

Відповідними відео співак поділився в Insta-stories.

Відомо, що в суботу та неділю, 13-14 березня, в Києві на ВДНГ відбудеться святковий концерт, на якому виступлять українські зірки. Перший день святкування вже почався: одним з перших українці зустріли Володимира Дантеса: він виконав свої хіти, в числі яких виявилася пісня "Тепер тобі 30".

У своїх сторіс Володимир Дантес показав шанувальникам, як пройшов його виступ. Перші кадри були ще до початку торжества: співак з електрогітарою і його колега барабанщиця репетирували виступ.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

А вже через кілька годин Дантес здався на сцені в оточенні натовпу шанувальників. Оскільки вхід на захід був Безкоштовний, на концерті зібралася хмара народу. Всі жваво підспівували Виконавцю і голосно аплодували. Сам же Володимир одягнувся не по погоді: незважаючи на те, що на вулиці стояла зимова погода, співак здався на сцені в одному гольфі і джинсах.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва подражнила свого чоловіка Володимира Дантеса віртуальною курочкою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дантес показав таємну "кімнату" без Дорофєєвої: "хто може залетіти". Володимир Дантес видав, що думає про Clubhouse.

Також Знай.uа писав, що Дантес без сорому приміряв нижню білизну Дорофєєвої: "Шо по трендам?".