На Закарпатті пацієнт однієї з місцевих лікарень поліз у бійку з лікарями через невдоволення якістю лікування.

Про подробиці події розповідає видання "Перший".

Повідомляється, що інцидент стався ще 5 березня в Закарпатській обласній клінічній лікарні імені Андрія Новака, розташованій в Ужгороді. За версією пацієнта, лікар відмовився приймати його і проводити огляд, чим викликав агресивну реакцію чоловіка. Між чоловіками стався конфлікт і зав'язалася бійка.

За словами очевидців, пацієнт спробував пройти на прийом до лікаря без черги, незважаючи на карантин. Чоловік поводився агресивно і накинувся на співробітників медичного закладу. Заспокоювати буйного пацієнта прибігло кілька лікарів і санітарів. Вони скрутили чоловіка і повалили на підлогу, не соромлячись при цьому у виразах.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За версією видання "Мукачево.net", медичні працівники накинулися на пацієнта і затягли його силою в кабінет. Медперсонал утримував чоловіка до приїзду поліції. Вже правоохоронцям побитий заявив, що був незадоволений якістю лікування каменів у нирках.

У той же час співробітники лікарні написали на пацієнта заяву і повідомили, що саме чоловік напав першим. Поліцейські відкрили кримінальне провадження за статтею"нанесення легких тілесних ушкоджень".

Нагадаємо, що в Одесі неадекватна матуся накинулася з кулаками на пенсіонерку, яка зробила зауваження її дитині.

Як повідомляв портал Знай.uа, Підлітки прямо під стінами школи влаштували жорстоку бійню, летіли кулаки і ноги: "стільки ненависті...".

Також Знай.uа писав, що до будинку шкуродера, який задушив кота в Царському Селі, навідалися активісти.