Українські військові показали, яких вірних друзів вони знайшли під час служби на сході України.

Відповідний кадр опублікувало Міністерство оборони України в Facebook.

Відомо, що вже близько 7 років на Сході України триває запекла боротьба за території та збереження цілісності країни. Українські військові хоробро обороняють країну від ворожих нападок: серед них є як професійні бійці-патріоти, так і ті, хто кинув все заради порятунку батьківщини.

Цього разу в Міністерстві оборони України вирішили показати, наскільки ніжними і дружніми можуть бути бійці ЗСУ. На опублікованій фотографії показали бійця 58-ї окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського в повному обмундируванні з маленьким другом на руках. Військовий приголубив маленького котика, з яким явно не хотів розлучатися.

Пост Міноборони в Facebook / скріншот
Пост Міноборони в Facebook / скріншот

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Українці розчулилися даному знімку і залишили найприємніші коментарі під публікацією. Виявилося, що на знімку знаходиться киянин Віталій Аверін, а його друга звуть Адольф. Військовий зазначив, що справи у нього приголомшливо, а деякі написали, що чоловік є істинним кошатником.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що чотирнадцять порушень режиму повного і всеосяжного припинення вогню зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 12 березня.

Як повідомляв портал Знай.uа, військовий капелан поділився болючим досвідом з передової:"в окопах невіруючих немає".

Також Знай.uа писав, що жінки-військові розповіли про сексуальне насильство в українській армії.