Світлана та її співмешканець / фото: 0629
Світлана та її співмешканець / фото: 0629

П'яна горе-мати побила вчителів і виламала двері школи заради свого чада: "Просто не зміг її утримати"

У Маріуполі п'яна мати другокласника побила співробітників школи і намагалася виламати двері до навчального закладу. Повідомляється, що інцидент стався в місті Маріуполь, Донецької області. 32-річна мати учня ЗОШ № 34 Світлана намагалася увірватися до навчального закладу в нетверезому стані.

Карантин в Україні, кадр з відео
Карантин в Україні, кадр з відео

В Україні "почервоніли" чотири області: МОЗ оновив карантинні зони

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У восьми областях України показник госпіталізації населення перевищує 60 на 100 тисяч. Так, згідно з новим поділом, у червоній зоні опинилися Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська та Чернівецька області. До помаранчевої зони потрапило місто Київ та 8 областей.

Катастрофа Ан-26
Катастрофа Ан-26

Український літак зазнав аварії, є загиблі: не долетів до аеропорту

У Казахстані зазнав аварії літак українського виробництва Ан-26, який, попередньо, належав прикордонній службі Комітету національної безпеки Казахстану. Катастрофа сталася в суботу, 13 березня, неподалік від аеропорту Алма-Ати. У прес-службі аеропорту повідомили, що повітряне судно Ан-26 прямувало за маршрутом "Нур – Султан-Алма-Ата".

Володимир Зеленський, фото Офіс президента
Володимир Зеленський, фото Офіс президента

Зеленський "всипав" за провали "слугам" на з'їзді

Президент України Володимир Зеленський виступив на з'їзді партії "Слуга народу". Глава держави похизувався досягненнями, однак і відзначив проблеми - наприклад, вказав представникам місцевої влади, що вони повинні активно діяти в інтересах своєї громади не чекаючи розпоряджень зверху.

Церемонія отримання Україною Томосу про автокефалію
Церемонія отримання Україною Томосу про автокефалію

Зеленський - новий Порошенко? Філарет поставив перед президентом питання про новий Томос для України

Почесний Патріарх Православної церкви України Філарет попросив у президента Володимира Зеленського новий Томос. Філарет закликав поставити питання надання іншого статусу для української церкви до майбутньої зустрічі з Варфоломієм. Цей крок дозволить нашій державі отримати "реальну автокефалію".