Відома українська співачка Світлана Лобода, яка зараз будує кар'єру в Росії, пояснила, навіщо одягла глибоке декольте на прослуховування шоу "Голос. Діти".

Відповідний ролик з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що крісло зіркового тренера на російському шоу "Голос. Діти" зайняла Світлана Лобода, незважаючи на скандальний відхід з проекту в минулому. Для одного з випусків сліпих прослуховувань виконавиця вибрала не зовсім доречний наряд: вона постала в блискучому комбінезоні з дуже глибоким декольте.

Світлана Лобода / скріншот з відео
Світлана Лобода / скріншот з відео

У недавньому випуску "Вечірній Ургант" співачка пояснила, що цей комбінезон він не хотіла надягати – це сталося випадково. Справа в тому, що напередодні зйомок Лобода замовила з Парижа розкішне біле плаття під горло, в якому і збиралася проводити сліпі прослуховування. Однак, коли його доставили, воно виявилося мало і співачка не встигла підшити його: "Тому, мені довелося надіти те, що було".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Іван Ургант звернув увагу на декольте Світлани Лободи і зазначив, що воно занадто відверто для дитячого шоу. Співачка парирувала його слова тим, що її груди занадто акуратна і не виглядає вульгарно в цьому вбранні: "Якщо ви звернете увагу, то нічого тут не видно".

Шанувальники Лободи посміялися над коментарями Урганта і відповідями співачки, про що написали в коментарях. Вони відзначили найсмішніші моменти і обдарували виконавицю масою компліментів.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Лобода на вечірньому Урганті звернулася до коханої людини: "прийшов час".

Як повідомляв портал Знай.uа, Світлана Лобода вся в чорному, принесли квіти:"Драма".

Також Знай.uа писав, що Лобода 8 березня натякнула, що закохана: "сама жіночна в світі".