Одна з найскандальніших учасниць 11 сезону шоу "Холостяк" Валентина Петренко показала майстер-клас з флірту з хлопцями.

Відповідний ролик дівчина опублікувала на своїй сторінці в Facebook TikTok.

Відомо, що нещодавно відбулася прем'єра 11 сезону реаліті-шоу" Холостяк", де в головній ролі опинився харківський бізнесмен Михайло Заливако. Чоловік почав сезон незвично, залишивши всі 30 дівчат, розділивши їх на 2 будинки. Обраниці були найрізноманітнішими, проте пущі всіх виділялася власниця секс-шопу з Києва Валентина Петренко.

З першого дня перебування в будинку вона поводилася не так стримано, як інші дівчата, і викривала багатьох в лицемірстві. Вже у другому випуску Михайло Заливако вигнав учасницю з проекту.

Валентина Петренко / фото : instagram.com/holostyakstb/
Валентина Петренко / фото : instagram.com/holostyakstb/

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Тепер, поки інші дівчата ведуть боротьбу за серце холостяка, Валентина розважається в соціальних мережах. Сторінку в Instagram вона закрила, проте в TikTok продовжує постити забавні ролики. Цього разу дівчина провела "майстер-клас" з пікапу хлопців.

Петренко під'їхала на своєму автомобілі до BMW, всередині якого сидів симпатичний хлопець. Вона опустила вікно і заявила йому: "Молода чоловік, ще раз вас тут побачу - в РАГС разом поїдемо, зрозуміло?". Валентина вже спробувала виїхати подалі від чоловіка, проте той наздогнав її і попросив номер телефону.

@saint.myr

Когда вылетела из Холостяка 😂 #холостяк11 #холостяк2021 #stb #холостяк11сезон #холостякшоу #стб #холостякукраина #холостяк #пикапы #пикапфразы

♬ оригинальный звук - Saint Valentine

Деякі глядачі оцінили гумор учасниці "Холостяка" і посміялися над відеороликом разом з нею, а деякі почали засуджувати дівчину за її вчинок.

Нагадаємо, що "зайка" Юля з " Холостяк-11 "підкорила хвилюється Заливако:"початок романтичної історії".

Як повідомляв портал Знай.uа, колишній учасник " Холостячки "Євген Ковтуненко і нинішня учасниця" Холостяка " Надін Медведчук запалили на спільному відпочинку в Дубай.

Також Знай.uа писав, що "Холостяк" Макацарія взяв участь у новому випуску "МастерШеф".