16-річна дочка Олі Полякової Марія розповіла про свою пристрасть до капелюшків.

Відповідне відео з'явилося на фан-сторінці дівчини в Instagram.

Дочка відомої української співачки Олі Полякової вже давно прославилася в Україні завдяки знаменитості матері і соціальним мережам. Дівчина тільки почала свою музичну кар'єру, сформувавши рок-групу, проте встигла знайти величезну аудиторію в Instagram. Марія ділиться з шанувальниками подробицями свого життя і показує чарівні фото.

Цього разу фанати Маші Полякової відшукали інтерв'ю блогерки, на якому вона розповідає про свою пристрасть до капелюшків. Справді, дівчину можна сміливо порівняти з Катею Осадчою, адже вона постійно миготить в нових головних уборах на публіці.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На опублікованому відео Марія розповіла, що її іноді дорікають за її часом дивні капелюхи, проте вона вже давно не звертає на це уваги. Дівчина зазначила, що у неї величезна колекція головних уборів, яка здебільшого складається з маминих капелюхів.

"Мене іноді підстьобували на рахунок моїх шапок дивних, але це мій стайл, я на них не звертаю просто уваги... Так, у мене велика колекція, я їх часто забираю у мами. Все одно вона їх не носить", - заявила Полякова.

У коментарях шанувальники відзначили, що у Маші класний "наркотик" і порадили звернутися до Каті Осадчої.

Нагадаємо, що дочка Полякової взялася за довгий і міцний - гра почалася: "з солодким і...".

Як повідомляв портал Знай.uа, 16-річна дочка Олі Полякової поділилася радісною новиною після лікарні.

Також Знай.uа писав, що Маша Полякова влаштувала в лікарні Танці з крапельницею.