В українські секонд-хенди часто потрапляють європейські брендові товари, які мають попит як і серед модників, так і спекулянтів. Через це у день завозу нового товару до магазину чи на ринок там створюється справжній ажіотаж. Випадок в одному з таких магазинів у Києві й зафіксувала камера перехожого.

Відео виклав на своїй сторінці у соцмережі новинний інстаграм-акаунт @news_kiev.

На записі можна побачити, як на вході до магазину, що знаходиться неподалік станції метро "Харківська", зібрався натовп молодих людей. Юнаки спортивної статури штовхаються біля дверей, не даючи один одному прорватися у приміщення першим.

"По одному!", — чутно на відео вигук з проханням до натовпу зупинити "заворушення" і організувати нормальний прохід.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Така популярність секонд-хенду вразила і здивувала українців, які висловили свої думки у коментарях.

"Там закладки чи покемони?" — жартує один з користувачів інстаграму, натякаючи на колишню популярність гри PokemonGO і вічну популярність наркотиків серед молоді.

"Хто глибше риється, той краще одягається", — філософськи зауважує інший.

Скріншот Інстаграм
Скріншот Інстаграм

Нагадаємо, що в Одесі неадекватна матуся накинулася з кулаками на пенсіонерку, яка зробила зауваження її дитині.

Як повідомляв портал Знай.uа, Підлітки прямо під стінами школи влаштували жорстоку бійню, летіли кулаки і ноги: "стільки ненависті...".

Також Знай.uа писав, що до будинку шкуродера, який задушив кота в Царському Селі, навідалися активісти.