Відео з першої за рік зустрічі правнука зі своєю 102-річною бабусею стало вірусним - жінка приєдналася до уроку дитини з фізкультури.

Про випадок розповідає на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі “Інстаграм” американське видання New York Post.

У вірусному кліпі зі штату Арізона, опублікованому мамою хлопчика, 102-річна Джулія Фулькерсон підскакує, енергійно марширує на місці і махає руками поки 6-річний Броді Контрерас стрибає і і регоче.

Через пандемію коронавірусної хвороби COVID-19 родина не могла побачитися зі свою старшою пращуркою більше року - жінка через похилий вік самоізолювалася.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Мама Броуді, Анжела Грох, пояснила, що вона та її чоловік змогли нарешті відвідати прабабусю дитини, оскільки вони обоє були щеплені вакциною від цієї зловісної інфекії.

"Я сміялася і записувала відео, але це також було надзвичайно сюрреалістично, просто подивіться", - сказала Грох в інтерв'ю місцеві станції.

Нагадаємо, 365 днів карантину в Україні, найсмішніші меми: труси замість маски і "голі" забіги

Як повідомляв портал "Знай.uа", українці перетворили червону зону на бордову: куди без тюльпанів

Також "Знай.uа" писав, Володимиру Зеленському до уваги: українці підтримали ідею нового жорсткого карантину