Пишногруда Валентина продовжує продукувати пікантні висловлювання щодо нового Холостяка навіть після власного вигнання.

Шоу “Холостяк” на телеканал “СТБ” триває: дівчата активно грають одна проти одної, кількість інтриг збільшується, а Холостяк формує коло найближчих для нього дівчат.

“Міша - ходячий флакон тестостерону,” - сказала молода Валентина, яка запам’яталася глядачам власним секс-шопом, вульгарністю та агресивно-декларативною сексуальністю. Дівчина доволі однозначно виражала свою думку щодо сексуальної привабливості холостяка, харківського бізнесмена Михайла.

“Слава Богу пішла” - залишив один із підписників офіційної сторінки проєкту в мережі “Інстаграм”.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Окрім пікантних коментарів, дівчина прагнула очолити внутрішні інтриги: так саме вона розповіла Михайлу, що велика кількість зібралися на цьому проєкті не для того, щоб здобути любов Михайла, а для того, щоб змогти пропіарити своє ім’я та сторінки у соціальних мережах.

Останнє - популярна практика серед учасників популярно-розважальних шоу: телевізор все одно виступає наймасовішим мовцем в Україні, тому отримати навіть мінімальну підтримку від телеканалу - чудовий шанс здобути популярність і в соціальних мережах.

Нагадаємо, "Холостяка" хоче підкорити актриса фільмів для дорослих Настя: "Ми її вже бачили".

Також портал Знай.uа писав, що учасниця "Холостяка" виявилася екскоханкою покійного Дмитра Стужука.