Дружина великобританського принца Гаррі Меган Маркл має намір провести розслідування через звинувачення Букінгемського палацу в токсичності.

Про це повідомляє видання Sunday Times.

Повідомляється, що після виходу в світ скандального інтерв'ю Меган Маркл і принца Гаррі для Опри Вінфрі, в Букінгемському палаці вирішили провести напад актриси, звинувативши її в знущанні над прислугою.

Герцогиня Сассекська зажадала пред'явити докази проти розслідування після того, як її звинуватили у створенні токсичного робочого середовища в Букінгемському палаці. Звістка про Маркл, нібито доводить співробітників до сліз, прийшла після її неоднозначного інтерв'ю. Після інтерв'ю до палацу звернулася незалежна юридична фірма для розслідування звинувачень проти герцогині.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Меган Маркл вимагає докази, для того щоб дізнатися, хто є автором звинувачень. Герцогиня захотіла побачити всі документи, електронні листи та повідомлення, які пов'язані з розслідуванням про знущання.

У розслідуванні йдеться, що Меган Маркл звинуватили у створенні токсичного робочого середовища і доведення її прислуги до сліз під час життя в Кенсінгтонському палаці. У Букінгемському палаці раніше заявляли, що найняли незалежну адвокатську контору для розслідування справ Меган Маркл.

Нагадаємо, що Єлизавета II втекла від проблем після інтерв'ю принца Гаррі і Меган Маркл на Марс.

Як повідомляв портал Знай.uа, Єлизавета II протягне руку Гаррі і Меган після розгромного інтерв'ю.

Також Знай.uа писав, що принц Вільям відповів на звинувачення в расизмі з боку Меган і Гаррі.