Український репер, а з недавніх пір ще й телеведучий, Олексій Потапенко частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,9 мільйонів чоловік.

Зовсім недавно чоловік Анастасії Каменських відпочивав зі своїм сином Андрієм від колишньої дружини Ірини Горової в сонячному Дубаї, ОАЕ. Зараз же Олексій повернувся, про що заявив на своїй сторінці. Він заявив, що повернувся до Києва, до роботи і анонсував нове шоу, яке виходитиме на телеканалі "M1".

"Back 2 Kyiv,Back 2 work, soon new show on @m1ukraine Hosted by me #птп", - написав Олексій Потапенко у підписі до публікації.

"Футболка в порядє) чітка", "BackToLeto", "Можна вважати, що бути ведучим це один з ваших талантів, безумовно. Дуже органічно особливо в тандемі з Тіною на ліпсінке", "Приголомшливо! Програми, де ви ведучий завжди цікаві", "Я завагітніла своїм пасинком, коли мені було 17😫", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Потап)
Коментарі, скріншот: Instagram (Потап)

Нагадаємо, Настя Каменських показала, як "згрішила" через багато років заборони: "Іноді можна"

Як повідомляв "Знай.ua", Потап брудно вилаяв Настю Каменських за підступну "зраду": ледь з пальцями не стягла

Знай.ua писав, у Потапа з'явилася нова дівчинка, Настя Каменських відпочиває: "Мені не важливо". Він поділився зарифмованими рядками з майбутньої пісні ПТП.