Американський бізнесмен і засновник компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск офіційно отримав титул "технокороля" компанії Tesla.

Ілон Маск додав до звання CEO новий титул. Про те, що з 15 березня Маск носить "титул" Technoking of Tesla, компанія офіційно повідомила у повідомленні, направленому в Комісію з цінних паперів і бірж США (U. S. Securities and Exchange Commission, SEC).

У документі також зазначено, що фінансовий директор компанії Зак Кіркхорн отримав додаткове звання "майстра над монетою". У серіалі "Гра престолів" звання Master of Coin носили скарбники правителів Семи королівств, в тому числі лорд Петір Бейліш, відомий як Мізинець, і Тіріон Ланністер.

Маск поки що ніяк не прокоментував свій новий титул.

Ілон Маск, фото: GettyImages
Ілон Маск, фото: GettyImages

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Нагадаємо, що засновник Tesla і SpaceX, мільярдер Ілон Маск породив нове покоління "мафії" - колишніх співробітників компанії, які стали успішними засновниками або інвесторами безлічі стартапів і одного разу складуть конкуренцію йому самому.

Forbes розповідає про колишніх співробітників Tesla, які продовжують працювати над електрифікацією та автоматизацією автоіндустрії. Їх компанії вже оцінюються в цілому приблизно в $30 млрд.

Раніше ми повідомляли, Ілон Маск побудує місто для собак і переселить людей на Марс.

Як повідомляв "Знай.uа", мама Ілона Маска вихваляє українок на весь світ: роками не відходить від захвату.

Також "Знай.uа" писав, що мама Ілона Маска сама поєднувала роботу дієтолога, моделі з вихованням трьох дітей.