Дочка відомої російської актриси, зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк Анна останнім часом частенько ділиться зі своїми шанувальниками всілякими фото та історіями.

За її життям в соціальній мережі Instagram стежать понад 180 тисяч осіб, з якими зараз 25-річна дівчина поділилася ніжним знімком в рожевому плащі і заговорила про справжню весну.

"Коли вже прийде справжня весна? Я і мій гардероб вже готові, а ви, вже закупилися на весну?🤍🍭 Бажаю всім прекрасного тижня💕", - написала вона в підписі до публікації і не упустила можливості прорекламувати інтернет-магазин, надаючи знижку в розмірі 10% на жіночий одяг, на всю весняну колекцію.

Анна Заворотнюк, скріншот: Instagram
Анна Заворотнюк, скріншот: Instagram

"Весна не раніше квітня прийде, мабуть", "Дивлячись на твої фото у мене з'явилося бажання оновити гардероб і додати туди кольору 🤤", "Ганнуся, шикарна) і Вам відмінною тижні, нехай весна швидше прийде, а в душі нехай ваги буде кожен день)))", "У мене немає грошей на ганчірки, а так образ у вас👍", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Заворотнюк)
Коментарі, скріншот: Instagram (Заворотнюк)

Нагадаємо, донька онкохворої Анастасії Заворотнюк вся в чорному: "Проводжати". Вона постала в чорному вбранні і в чорному капелюсі з довгою бахромою, яка приховувала обличчя.

Як повідомляв "Знай.ua", донька онкохворої Заворотнюк взялася за фатальну річ: згубила Єву і Білосніжку

Знай.ua писав, донька онкохворої Заворотнюк здивувала " українським прапором": "Дарую вам"