Україна в "антиковідній" п'ятірці країн Європи: жінки-нардепи підняли "бунт" у Раді

Як зазначила заступник Голови Верховної ради Олена Кондратюк, Україна стрімко увійшла в третю хвилю пандемії коронавірусу минулого тижня.

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

Українцям підвищать пенсійний вік до 60 років з 1 квітня, хто потрапить до списку

Згідно закон України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування", з 1 квітня всі українці зможуть виходити на пенсію лише з 60 років і по виконанню трудового стажу. Документ передбачає підвищення пенсійного віку для жінок щороку на півроку. 2021 рік стане заключним у цьому проекті.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Пенсіонерка / скріншот з відео
Пенсіонерка / скріншот з відео

Гучні скарги Меган Маркл дійшли до Єлизавети: у Букінгемському палаці підняли шум

Після виходу в світ скандального інтерв'ю Меган Маркл і принца Гаррі для Опри Вінфрі, в Букінгемському палаці вирішили відповісти на нападки актриси, звинувативши її в знущанні над прислугою.

Меган Маркл і принц Гаррі / фото: instagram.com/meghanmarklerussia/
Меган Маркл і принц Гаррі / фото: instagram.com/meghanmarklerussia/

Сміливий шахтар з Донбасу став на захист України заради дітей – історія найбільш "Фартового" воїна

Воїн Збройних сил України Олександр ще під час цивільного життя отримав прізвисько "Фартовий", а його товариші по службі погодься з таким позивним. Ще коли чоловік жив у Донецькій області, він працював понад 20 років на шахті.

ЗСУ, скріншот: YouTube
ЗСУ, скріншот: YouTube

Об'єднання "Слуги народу" з "Батьківщиною" – Олександр Корнієнко дав чітку відповідь

Чутки про можливе включення в коаліцію депутатської фракції "Батьківщина", що днями почали поширюватися в соцмережах і телеграм-каналах, бурхливо підхопили тисячі українців. Розставити всі крапки над "і" взявся особисто голова політичної партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко.

Олександр Корнієнко - фото з Фейсбук (О.Корнієнко)
Олександр Корнієнко - фото з Фейсбук (О.Корнієнко)